Innovatieve groentensnacks voor jongeren tijdens de Dutch Agri Food Week

Op 5 oktober geeft Minister Carola Schouten van LNV in de grootste groentekraam op het Plein in Den Haag het startsein voor de vierde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW).

In het voorprogramma pitchen zes jongeren hun concepten om jongeren meer groente te laten eten. Het zijn de winnaars van de innovatie challenges die op initiatief van SIGN zijn georganiseerd. Uit meer dan 180 inzendingen werden de meest innovatieve en haalbare  groentesnacks en nieuwe media concepten voor jongeren geselecteerd. Deze beginnende ondernemers zoeken samenwerking om hun producten naar de markt te brengen. De begeleiding van deze ondernemers vindt plaats door ZLTO Advies. 

Wilt u ook de opening zelf bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via: https://dutchagrifoodweek.nl/aanmelden-startevent-op-5-oktober

Daar is ook het voorprogramma en het volledige programma van de start van de DAFW te zien.

gepubliceerd: 2018-09-05 | tagged: nieuws

Waard&vol Groen

Dewi HartkampDewi Hartkamp
Programmamanager
+31 (0)6 53 13 19 44
Email Dewi Hartkamp
Dewi Hartkamp op Twitter

Logo Glastuinbouw Nederland Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland. SIGN heeft voor de uitvoering van haar werkprogramma een alliantie met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Peter OeiPeter Oei
Gedetacheerd
vanuit min. LNV
+31 (0)6 51 54 28 82
Email Dewi Hartkamp